House Keeping Clean

House Keeping Baia Mare este un nume consacrat cand vine vorba de servicii de curatenie. Deoarece acest domeniu este unul intotdeauna actual, firma House Keeping a apelat la Vreau1Site pentru refacere site web.
Deoarece firma si-a diversificat paleta de servicii, pagina de prezentare a trebuit sa afiseze fiecare serviciu in parte. Varianta aleasa a fost de a aloca o pagina pentru fiecare categorie de servicii. Astfel, pe site-ul firmei House Keeping din Baia Mare, puteti gasi detalii despre servicii de curatenie, dezinsectie, dezinfectie sau deratizare. Puteti apela la ei si pentru administrare cladiri sau mutare firma in sediu nou. Serviciul de mutari este disponibil si pentru persoane private, deci puteti cauta House Keeping pentru mutare din locuinta privata.

Proiectul de refacere site a fost realizat cu maxima seriozitate si colaborare continua cu beneficiarul. Optimizarea web a contat foarte mult in pozitionarea paginii web intre primele pozitii pe Google pentru mai multe fraze cheie.

Proiect Firma de curatenie House Keeping