Auto Becoro Baia Mare

Realizare site nou pentru Auto Becoro Baia Mare

Agentia de web design Vreau1Site a terminat un nou proiect de amploare. Este vorba de siteul de prezentare al reprezentanței automobilelor Dacia, Renault și Nissan în Maramureș, Auto Becoro. Acesta a fost creat pe cea mai versatila platforma online, WordPress.

Site-ul prezinta cele mai noi modele ale mărcilor Dacia, Renault și Nissan, precum și serviciile post garanție pe care le oferă Auto Becoro.

Sectiunea de servicii include partea de mecanică, electrică și ITP. Totodată, la Auto Becoro puteși comanda piese originale Dacia, Renault și Nissan.

Există pentru fiecare brand în parte o secțiune unde sunt prezentate modelele mărcii, cu imagini, detalii și formulare de comandă și test drive.

Partea de noutăți și articole este zona unde firma comunică cele mai noi evenimente care urmează să se petreacă la Auto Becoro. Tot în secțiunea de articole puteți citi despre modurile în care firma sprijină diferite evenimente, ca partener de mobilitate.

Proiectul a fost realizat cu maximă seriozitate și colaborare continua cu clientul. Continuăm să dezvoltăm site-ul și să îl optimizăm, pentru a îl afișa la cât mai mulți vizitatori și clienți.

Proiect Auto Becoro Baia Mare