Servicii creare pagini web

CREARE SITE WEB

Prin serviciul de creare site web, realizam orice tip de proiect web, de la cele mai simple design-uri: pagini web de prezentare, pana la site-urile complexe: aplicatii e-commerce si CMS (content management system).

Creare site web

MAGAZINE ONLINE

Un magazin online este soluția perfectă pentru o firma care vrea să se extindă. Datorită avantajelor oferite de un magazin virtual, este varianta cea mai bună de a îți crește vânzările. Încă nu ești sigur dacă ai nevoie de un magazin online ? Vezi aici ce beneficii îți aduce.

Solutii magazine online

SEO – OPTIMIZARE PENTRU MOTOARELE DE CAUTARE

Pentru a obtine un loc cat mai bun in motoarele de cautare: Google, Yahoo, pentru anumite cuvinte cheie, este necesara optimizarea siteului. Vreau1Site te ajuta sa ajungi cat mai sus, prin pachetele de optimizare oferite.

Optimizare Web

GAZDUIRE WEB

Oferim diferite pachete de web hosting. Cu o gama variata in oferta, poti opta pentru cea mai buna solutie pentru tine, sau ne poti cere un sfat, iar noi vom alege pachetul care ti se potriveste, in functie de tipul de site ales.

Gazduire web

ONLINE MARKETING

La fel de importanta ca optimizarea, este promovarea web. Aceasta se face prin campanii originale de promovare online a site-ului prin canale multiple: e-mail marketing, social media şi blogging.

Marketing Online

ADMINISTRARE SITE

Când vine vorba de realizarea unui site, trebuie să se pună accent și pe administrarea paginii web. Site-ul este oglinda firmei tale pe internet și trebuie să fie impecabilă. Un pachet complet de web design trebuie să includă și administrarea și mentenanța website-ului.

Administrare și mentenanță