Start-UP Nation 2019

CREARE SITE WEB

Implementam pentru noul tau proiect la care ai primit finantare prin Start-up Nation 2019, site-ul web care iti va oferi vizibilitate online. Acesta iti va generar clienti si o imagine profesionala

BRANDING SI LOGO

Deoarece este importană imaginea noii tale firme, Vreau1Site îți realizează un logo profesional. Pe lângă design logo, ne ocupăm de cărțile de vizită, roll-up, flyere și alte materiale publicitare de care ai avea nevoie. Pachetul pentru Start-UP Nation include toate serviciile esențiale pentru a porni cu dreptul pe piața online.

ADMINISTRARE WEB

Îți asigurăm mentenanță a site-ului timp de 6 luni. Ai garanția că site-ul tău este actualizat în permanență. Vreau1Site te ajută să ai un site web mereu la curent cu noile actualizări pentru securitate și funcționalitate. Prin includerea serviciului de administrare site, ești sigur că afacerea ta va avea prezența corectă online.

GAZDUIRE WEB

Oferim web hosting pentru noul tău site. Analizăm cerințele tale și găsim soluția cea mai bună ca site-ul tău să fie rapid și în siguranță pe internet.