ONLINE MARKETING

Promovare site poate fi facuta in mai multe feluri, unele necesitand abonamente lunare sau anuale, altele pretinzand plati initiale la inscriere si ultimul fel: gratuit.
Promovare site poate fi facuta astfel incat sa atraga vizitatori specifici domeniului tau de activitate. Acestia sunt target-ati prin reclame Google sau optimizarea site-urilor pentru cuvinte cheie. Promovarea mai poate fi facuta pentru un public mai putin specific (publicitate pe un anumit site prin bannere sau anunturi).

Metode de promovare

Exista mai multe cai de a face reclama unui site, acestea alegandu-se in functie de rezultatele dorite:

  • Daca se doresc rezultate imediate, se va alege o varianta platita (Publicitate pe FACEBOOK, pe situri cu trafic mare sau Reclame Google)
  • Daca se doresc rezultate durabile pe termen lung, fara o investitie initiala, se va opta pentru optimizarea site-ului in motoarele de cautare si inscrierea treptata a site-ului in directoare.

Promovarea prin Facebook

Fie ca afacerea ta esta una mica, sau deja esti un nume cunoscut pe piata, ai nevoie de promovare. Promovarea prin facebook este cea mai potrivita la ora actuala. Dar e foarte important sa sti cum iti gestionezi bugetul pentru reclama pe facebook. De aceea iti sugeram sa ne contactezi si sa discutam legat de nevoile tale de promovare online. Vom gasi cea mai buna solutie pentru afacearea ta.

Promovarea prin SEO

Prin optimizarea SEO sau optimizarea pentru motoarele de cautare, situl va fi gasit de vizitatori prin cautari in motoarele de cautare (Google, Yahoo, etc).
Un aspect foarte important este sa aveti pe site „informatie utila”, „continut de calitate”, servit discret celor care il cer. Cresterea site-ului in motoarele de cautare va fi imediata. Firma noastra realizeaza astfel de articole, pentru Dumneavoastra, cu continut specific produselor pe care le comercializati. Veti observa ca vanzarile produselor de pe site vor arata o crestere semnificativa.
Aflati aici mai multe detalii despre acest tip de promovare prin SEO.

Promovarea prin bannere

Firma noastra vine in ajutorul tau printr-un nou serviciu crearea de bannere. Desi metoda este de mult timp cunoscuta, Vreau1Site te promoveaza cu ajutorul traditionalelor bannere publicitare in reteaua proprie de site-uri publicitare.

Tot ce trebuie mentionezi in cererea pe care ne-o trimiti este amploarea campaniei publicitare pe care o vrei si ca doresti un banner, iar noi ne vom ocupa de toate detaliile.