ADMINISTRARE ȘI MENTENANȚĂ

Administrare site webUn serviciu foarte important, dar câte-odată neglijat, este cel de administrare site web. Mentenanța web este importantă pentru buna funcționare a site-ului tău. În orice moment pot apărea îmbunătățiri ale serverului unde este găzduit site-ul. Periodic apar actualizări ale platformei folosite pentru realizarea site-ului. Schimbările sunt necesare datorită politicii de securitate a firmei de hosting, si a platformei web care susține pagina web.

Pe lângă această mentenanță a site-ului, mai sunt diferite schimbări pe care tu le doresti la site. Exemple ar fi adăugarea de servicii noi, de produse noi sau de eliminare a unor servicii sau produse existente pe site. Deoarece si afacerea ta se schimbă, aceste acțiuni de administrare a paginii web trebuie să țină pasul cu modificarile. Este vital ca site-ul tău să fie „la zi”, pentru ca vizitatorii să găsească informații actuale despre afacerea ta.

De multe ori pe site se doresc a fi adăugate imagini noi sau modificarea paginii ce prezintă portofoliul firmei. E un lucru foarte bun să arătați vizitatorilor site-ului ce proiecte noi ați încheiat sau cu ce clienți ați lucrat recent.

Agenția web Vreau1Site oferă gama completă de servicii de administrare și mentenanță pentru site-uri noi sau cu vechime.

Contactează-ne acum ! să discutăm despre frecvența cu care vrei să îți actualizăm site-ul web.