web design, servicii web despre firma vreau1site

Web design

Realizam orice tip de site web, de la cele mai simple design-uri: pagini web de prezentare, pana la site-urile complexe: aplicatii e-commerce si CMS (content management system). (detalii)

Web hosting

Oferim diferite pachete de web hosting. Cu o gama variata in oferta, poti opta pentru cea mai buna solutie pentru tine, sau ne poti cere un sfat, iar noi vom alege pachetul care ti se potriveste, in functie de tipul de site ales. (detalii)

Optimizare - SEO site

Pentru a obtine un loc cat mai bun in motoarele de cautare: Google, Yahoo, pentru anumite cuvinte cheie, este necesara optimizarea siteului. Vreau1Site te ajuta sa ajungi cat mai sus, prin pachetele de optimizare oferite. (detalii)

Promovare site

La fel de importanta ca optimizarea, promovarea web se face prin includerea site-ului in directoarele web romanesti, pentru o pozitionare cat mai buna la categoria de servicii/produse oferite de site, in rezultatele motoarelor de cautare. (detalii)

Traducere site

Traducere completa a site-ului cuprinde traducerea tuturor meniurilor si butoanelor cat si a textelor cuprinse in site (descrieri de produse, prezentare companie, etc.) Limbile oferite pentru acest serviciu sunt: Engleza, Germana, Franceza. (Cere o oferta)

Site Mobil

Servicii complete de web design si web development pentru paginile web accesate de pe telefonul mobil. Un site optimizat pentru telefonul mobil poate fi accesat cu usurinta de pe smartphone-uri precum iPhone, Android, Blackberry sau Nokia.(detalii)

Pagini Facebook

Muta-ti afacerea pe Facebook, printr-o pagina personalizata. Stai aproape de clientii tai, discuta, afla ce ii intereseaza si tine-i la curent cu toate noutatile afacerii tale. Vreau1Site iti ofera posibilitatea de a avea o pagina profesionala.Vreau1Site te iti ofera posibilitatea de a avea o pagina profesionala.(detalii)

    ©Vreau1Site 2007-     Web Design| Despre Noi| Portofoliu| Servicii| Contact