web design, servicii web despre firma vreau1site

Promovare web

promovare web in reteaua proprie de situri publicitare

Promovarea site-urilor poate fi facuta in mai multe feluri, unele necesitand abonamente lunare sau anuale, altele pretinzand plati initiale la inscriere si ultimul fel: cele gratuite.
Promovarea poate fi facuta astfel incat sa atraga vizitatori specifici domeniului Dumneavoastra de activitate (reclame Google sau optimizarea site-urilor pentru cuvinte cheie) sau poate fi facuta pentru un public mai putin specific (publicitate pe un anumit site prin bannere sau anunturi).

Metode de promovare

Exista mai multe cai de a face reclama unui site, acestea alegandu-se in functie de rezultatele dorite:
  • Daca se doresc rezultate imediate, se va alege o varianta platita (Publicitate pe situri cu trafic mare sau Reclame Google)
  • Daca se doresc rezultate durabile pe termen lung, fara o investitie initiala, se va opta pentru optimizarea site-ului in motoarele de cautare si inscrierea treptata a site-ului in directoare.

Promovarea prin SEO

Prin optimizarea SEO sau optimizarea pentru motoarele de cautare, situl va fi gasit de vizitatori prin cautari in motoarele de cautare (Google, Yahoo, etc). Un aspect foarte important este sa aveti pe site "informatie utila", "continut de calitate", servit discret celor care il cer. Cresterea site-ului in motoarele de cautare va fi imediata. Firma noastra realizeaza astfel de articole, pentru Dumneavoastra, cu continut specific produselor pe care le comercializati. Veti observa ca vanzarile produselor de pe site vor arata o crestere semnificativa. Aflati aici mai multe detalii despre acest tip de promovare prin SEO.

Promovarea prin bannere

Firma noastra vine in ajutorul tau printr-un nou serviciu crearea de bannere. Desi metoda este de mult timp cunoscuta, Vreau1Site te promoveaza cu ajutorul traditionalelor bannere publicitare in reteaua proprie de site-uri publicitare. Tot ce trebuie mentionezi in cererea pe care ne-o trimiti este amploarea campaniei publicitare pe care o vrei si ca doresti un banner, iar noi ne vom ocupa de toate detaliile.

Reteaua noastra de pagini publicitare

www.anunturi-web.com
www.infobaiamare.ro
www.restaurante-baiamare.ro
www.cazaremaramures.com
www.restaurantecluj.info

Pachete Standard
Vreau1Site vine in ajutorul tau cu un set de pachete standard pentru serviciile principale.
Detalii la tel:

Web Design

  Site de prezentare
Site business
Catalog de produse
Site la comanda
Site mobil
Pagini Facebook

Optimizare site

  Optimizare standard
Optimizare avansata

Promovare online

  Promovare web

Gazduire site

  Gazduire standard
Gazduire plus
Gazduire avansata
Optimizare Web Gazduire site Web Design Promovare Online
    ©Vreau1Site 2007-     Web Design| Despre Noi| Portofoliu| Servicii| Contact