SEO – OPTIMIZARE PENTRU MOTOARELE DE CAUTARE

Optimizare pentru motoarele google, yahoo este o forma de promovare a site-ului care nu necesita resurse (financiare) constante in timp. Un site bine optimizat si promovat, se poate mentine mult timp pe primele pozitii in Google.
Optimizare pentru un site web trebuie sa fie prioritara pentru orice pagina din internet, fiind una dintre cele mai bune si puternice metode de marketing online.

Cateva cuvinte despre ce inseamna optimizare web (seo)

Optimizare web pentru un site necesita pe scurt paginile site-ului (text, linkuri, imagini) si promovarea sa astfel incat sa aduca site-ul in prima pagina cu rezultate a motoarelor de cautare pentru o anumita fraza (sau mai multe fraze) – numite in continuare “keywords”. 70% din cei care cauta in mediul online, nu trec la alte rezultate inafara de prima pagina, de aceea clasarea in primele 10 este foarte importanta. Un “keyword” este un cuvant sau o insiruire de cuvinte care sunt introduse in interfata unui motor de cautare pentru a fi cautate pe internet. Motorul de cautare va afisa toate rezultatele (toate site-urile) care contin acele cuvinte, intr-o ordine definita de motorul de cautare, dupa criterii sofisticate de indexare a site-urilor. Optimizarea pentru motoarele de cautare se refera la realizarea unui site astfel incat el sa fie “gasit” cu motoarele de cautare si sa ajunga intre primele rezultate afisate.

Beneficii dupa o optimizare pentru motoarele de cautare?

Prin optimizare se realizeaza una din cele mai bune metode de promovare a unui site pe internet. Scrierea si promovarea initiala a site-ului ii vor aduce acestuia vizitatori si astfel posibili clienti pentru ceea ce site-ul incearca sa vanda / promoveze. Importanta procesului de optimizare: in mod normal, un site ar trebui sa primeasca majoritatea vizitatorilor sai din motoarele de cautare (Google, Yahoo, MSN, Altavista). De aici se poate deduce usor de ce aceasta optimizare este cea mai importanta pentru un site. O pagina web neoptimizata este inutila deoarece nu aduce vizitatori, deci nici profit.

Prin optimizare se incearca aducerea in site a celor mai interesati vizitatori pentru produsele site-ului, in functie de frazele de cautare pe care le folosesc pe motoarele de cautare (keywords). In concluzie procesul de optimizare este cea mai eficienta forma de reclama si promovare online.

Optimizare Standard

  • Optimizarea titlurilor si descrierilor fiecarei pagini in parte, pentru motoarele de cautare si pentru vizitatori.
  • Modificarea continutului paginii principale, pentru o proportie optima de cuvinte cheie pe pagina
  • Inscriere site in motoarele Yahoo, Google, MSN pentru o indexare cat mai buna.
  • Generarea de sitemap, necesara motoarelor de cautare.
  • urmarirea cu resurse proprii a statisticilor generate de site.

Optimizare Avansata

  • Pe langa optimizarea standard, in pachetul avansat facem si o analiza minutioasa a link-urilor, modificandu-le astfel incat ele sa fie “seo friendly”
  • Modificarea continutului site-ului, in vederea atingerii unui raport cuvinte cheie / text optim pentru motoarele de cautare
  • Inscrierea site-ului in principalele directoare.

Contacteaza-ne acum !