web design, servicii web despre firma vreau1site

Noutati in materie de Web Design si SEO

In aceasta sectiune ne-am gandit sa adaugam ultimele proiecte la care lucram si cum evolueaza acestea. Tot aici vom publica stiri legate de firma Vreau1Site, cat si activitatile notabile pe care le intreprindem.

5 Februarie 2012 - Friends and Coffee - Site de prezentare a unei cafenele

Sunt multe cafenele in Baia Mare, dar Friends & Coffee are de acum un site de prezentare demn de o cafenea cu stil. La realizarea acestui proiect de web design, s-au folosit PHP si multe pluginuri care intregesc aspectul elegant al site-ului.

2 Februarie 2012 - Gradinita Wonderland - Site de prezentare a unei gradinite particulare

GradinitaWonderland.ro este un site de prezentare pentru o gradinita particulara din Baia Mare. Designul foloseste o multitudine de culori si imagini de unde iti poti da seama ca esti intr-un loc magic. Fiind un site de prezentare s-a folosit platforma WordPress si o tema creata special.

10 Ianuarie 2012 - Gotech.ro - Un magazin online cu o structura complexa

Vreau1Site realizeaza inca un magazin online. Gotech.ro se ocupa cu vanzarea de echipamente complete pentru ski, imbracaminte outdoor, imbracaminte casual. Imbracamintea este de o calitate superioasa , cu o gama larga de produse disponibile pentru toate categoriile de varsta. Acest site dispune de optiuni speciale cum ar fi "Adauga la comparare" si "Adauga in lista de dorinte".

8 Februarie 2011 - Un nou proiect de web design al Vreau1Site este gata

Este vorba de un magazin online care se ocupa cu vanzarea de calculatoare noi si second hand. www.Recomputer.ro este o platforma care cuprinde diferite module de produse recente, produse la oferta, produse recomandate, iar de pe acest site puteti cumpara pe baza cosului de cumparaturi calculatoare second-hand, laptopuri, monitoare sau componente pentru pc-uri. Daca aveti nevoie de un calculator sau de vreo componenta hardware, intrati pe www.Recomputer.ro si comandati online.

4 Februarie 2011 - Un nou proiect de web design terminat de Vreau1Site

Noua pagina web de pe care puteti achizitiona paleti de plastic si paleti atipici este www.PaletiPlasticAtipici.ro. Aici sunt prezentate diferite produse folosite in ambalarea si transportul materialelor in diferite domenii: farmaceutic, medical, industria de masini, sau constructiile. Paletii de plastic si cutiile zincate pentru depozitat diferite unelte si componente sunt descrise pe larg in acest site web: www.PaletiPlasticAtipici.ro. De acum exista un site de unde puteti sa cumparati paleti de plastic si paleti atipici.

20 Ianuarie 2011 - PieseCauciuc.ro - Cel mai nou proiect de web design inceput de Vreau1Site

Acest site nu este inca gata, dar l-am adaugat la noutati, deoarece suntem pe punctul de a il termina. PieseCauciuc.ro este pagina de prezentare a ARRP SRL, care se ocupa cu realizarea si comercializarea produselor din cauciuc, diferite captuseli si carcase din cauciuc, pentru variate pompe si alte utilaje la care piesele de cauciuc le sunt vitale. Site-ul grupeaza piesele de cauciuc pe diferite categorii, in functie de rolul pe care il au in echiparea utilajelor de forare, extractie, sau pompare. Prin acest site simplu, dar eficient, Vreau1Site demonstreaza ca poate realiza site-uri cu un design placut si cu o functionalitate pe masura.

7 Mai 2010 - Noul design Vreau1Site este aici

A venit si ziua in care ne inoim. Vreau1Site a evoluat din 2007, si rezultatele se vad. Am acumulat experienta in acesti ani, am creat legaturi stranse cu clientii si colaboratorii nostri, iar azi am lansat noua imagine a firmei Vreau1Site. Acest nou site este un pas important in dezvoltarea noastra ca firma, in acest mediu online competitiv si suntem siguri ca noua pagina web va avea un impact pozitiv asupra celor care o vor vizita.

    ©Vreau1Site 2007-     Web Design| Despre Noi| Portofoliu| Servicii| Contact