IATĂ CÂTEVA DINTRE PROIECTELE VREAU1SITE

Site-uri de prezentare, magazine online și administrare pagini web

ADMINISTRARE ȘI MENTENANȚĂ

Un serviciu foarte important, dar câte-odată neglijat este cel de administrare al unui site existent. În orice moment pot apărea îmbunătățiri ale serverului unde este găzduit site-ul. Periodic apar actualizări ale platformei folosite pentru realizarea site-ului. Schimbările sunt necesare datorită politicii de securitate a firmei de hosting, si a platformei web care susține pagina web.

Pe lângă această mentenanță a site-ului, mai sunt diferite schimbări dorite de client. Adăugarea de servicii noi, de produse noi sau de eliminarea unor servicii sau produse existente pe site sunt alte acțiuni de administrare a unei pagini web.

De multe ori pe site se doresc a fi adăugate imagini noi sau modificarea paginii ce prezintă portofoliul firmei. E un lucru foarte bun să arătați vizitatorilor site-ului ce proiecte noi ați încheiat sau cu ce clienți ați lucrat recent.

Agenția web Vreau1Site oferă gama completă de servicii de administrare și mentenanță pentru site-uri noi sau cu vechime.

Contactează-ne acum ! să discutăm despre frecvența cu care vrei să îți actualizăm site-ul web.

CE AU DE ZIS CÂȚIVA DINTRE CLIENȚII NOȘTRI

Le mulțumim pentru apreciere

Testimoniale clienti webdesign

web design agentie imobiliara
Am avut o colaborare foarte bună cu firma Vreau1Site. Noi suntem o agenție imobiliară care are niște particularități ce ne diferențiază de concurență. Vreau1Site ne-a dat cele mai bune sugestii pentru a scoate în evidență ceea ce ne face pe noi speciali. Site-ul web pe care îl avem acum datorită lor ne aduce zilnic mulți vizitatori. Știm sigur că vom continua colaborarea cu ei pe partea de promovare online.

Nagy Roxana Ioana

– Director Agentie Imobiliară

web design gotech baia mare
Mă bucur că am colaborat cu echipa Vreau1Site. Au dat dovadă de profesionalism și ne-au dat tot ajutorul ca magazinul nostru online să fie unul competitiv pe piață. S-au mișcat rapid și rezultatul a fost pe măsura așteptărilor mele.

Gheorghe Mureșan

– General Manager

ONLINE MARKETING

Promovarea site-urilor poate fi facuta in mai multe feluri, unele necesitand abonamente lunare sau anuale, altele pretinzand plati initiale la inscriere si ultimul fel: cele gratuite.
Promovarea poate fi facuta astfel incat sa atraga vizitatori specifici domeniului Dumneavoastra de activitate (reclame Google sau optimizarea site-urilor pentru cuvinte cheie) sau poate fi facuta pentru un public mai putin specific (publicitate pe un anumit site prin bannere sau anunturi).

Metode de promovare

Exista mai multe cai de a face reclama unui site, acestea alegandu-se in functie de rezultatele dorite:

 • Daca se doresc rezultate imediate, se va alege o varianta platita (Publicitate pe FACEBOOK, pe situri cu trafic mare sau Reclame Google)
 • Daca se doresc rezultate durabile pe termen lung, fara o investitie initiala, se va opta pentru optimizarea site-ului in motoarele de cautare si inscrierea treptata a site-ului in directoare.

Promovarea prin Facebook

Fie ca afacerea ta esta una mica, sau deja esti un nume cunoscut pe piata, ai nevoie de promovare. Promovarea prin facebook este cea mai potrivita la ora actuala. Dar e foarte important sa sti cum iti gestionezi bugetul pentru reclama pe facebook. De aceea iti sugeram sa ne contactezi si sa discutam legat de nevoile tale de promovare online. Vom gasi cea mai buna solutie pentru afacearea ta.

Promovarea prin SEO

Prin optimizarea SEO sau optimizarea pentru motoarele de cautare, situl va fi gasit de vizitatori prin cautari in motoarele de cautare (Google, Yahoo, etc).
Un aspect foarte important este sa aveti pe site “informatie utila”, “continut de calitate”, servit discret celor care il cer. Cresterea site-ului in motoarele de cautare va fi imediata. Firma noastra realizeaza astfel de articole, pentru Dumneavoastra, cu continut specific produselor pe care le comercializati. Veti observa ca vanzarile produselor de pe site vor arata o crestere semnificativa.
Aflati aici mai multe detalii despre acest tip de promovare prin SEO.

Promovarea prin bannere

Firma noastra vine in ajutorul tau printr-un nou serviciu crearea de bannere. Desi metoda este de mult timp cunoscuta, Vreau1Site te promoveaza cu ajutorul traditionalelor bannere publicitare in reteaua proprie de site-uri publicitare.

Tot ce trebuie mentionezi in cererea pe care ne-o trimiti este amploarea campaniei publicitare pe care o vrei si ca doresti un banner, iar noi ne vom ocupa de toate detaliile.

GAZDUIRE WEB

Firma noastra iti pune la dispozitie 3 pachete de gazduire web, prin care acoperim orice nevoie de hosting pentru un site web. Serverele pe care se face gazduirea sunt in Romania si in SUA. Te invitam astfel sa iti alegi din oferta noastra pachetul care ti se potriveste, sau sa ne lasati pe noi sa stabilim care este cel mai bun tip de gazduire pentru site-ul tau:

Configuratie Servere

Dell Server Intel Q9400 Core 2 Quad CPU 2.66GHz 8GB DDR RAM

Pachet Standard RO

Spatiu gazduire: 50 MB
Trafic lunar: 5 Gb

Pachet Standard US

Spatiu gazduire: 60 MB
Trafic lunar: 6 Gb

Pachet Plus RO

Spatiu gazduire: 400 MB
Trafic lunar: 20 Gb

Pachet Plus US

Spatiu gazduire: 500 MB
Trafic lunar: 25 Gb

Pachet Avansat RO

Spatiu gazduire: 1000 MB
Trafic lunar: 30 Gb

Pachet Avansat US

Spatiu gazduire: 1000 MB
Trafic lunar: 30 Gb

SEO – OPTIMIZARE PENTRU MOTOARELE DE CAUTARE

Optimizare pentru motoarele google, yahoo este o forma de promovare a site-ului care nu necesita resurse (financiare) constante in timp. Un site bine optimizat si promovat, se poate mentine mult timp pe primele pozitii in Google.
Optimizare pentru un site web trebuie sa fie prioritara pentru orice pagina din internet, fiind una dintre cele mai bune si puternice metode de marketing online.

Cateva cuvinte despre ce inseamna optimizare web (seo)

Optimizare web pentru un site necesita pe scurt paginile site-ului (text, linkuri, imagini) si promovarea sa astfel incat sa aduca site-ul in prima pagina cu rezultate a motoarelor de cautare pentru o anumita fraza (sau mai multe fraze) – numite in continuare “keywords”. 70% din cei care cauta in mediul online, nu trec la alte rezultate inafara de prima pagina, de aceea clasarea in primele 10 este foarte importanta. Un “keyword” este un cuvant sau o insiruire de cuvinte care sunt introduse in interfata unui motor de cautare pentru a fi cautate pe internet. Motorul de cautare va afisa toate rezultatele (toate site-urile) care contin acele cuvinte, intr-o ordine definita de motorul de cautare, dupa criterii sofisticate de indexare a site-urilor. Optimizarea pentru motoarele de cautare se refera la realizarea unui site astfel incat el sa fie “gasit” cu motoarele de cautare si sa ajunga intre primele rezultate afisate.

Beneficii dupa o optimizare pentru motoarele de cautare?

Prin optimizare se realizeaza una din cele mai bune metode de promovare a unui site pe internet. Scrierea si promovarea initiala a site-ului ii vor aduce acestuia vizitatori si astfel posibili clienti pentru ceea ce site-ul incearca sa vanda / promoveze. Importanta procesului de optimizare: in mod normal, un site ar trebui sa primeasca majoritatea vizitatorilor sai din motoarele de cautare (Google, Yahoo, MSN, Altavista). De aici se poate deduce usor de ce aceasta optimizare este cea mai importanta pentru un site. O pagina web neoptimizata este inutila deoarece nu aduce vizitatori, deci nici profit.

Prin optimizare se incearca aducerea in site a celor mai interesati vizitatori pentru produsele site-ului, in functie de frazele de cautare pe care le folosesc pe motoarele de cautare (keywords). In concluzie procesul de optimizare este cea mai eficienta forma de reclama si promovare online.

Optimizare Standard

 • Optimizarea titlurilor si descrierilor fiecarei pagini in parte, pentru motoarele de cautare si pentru vizitatori.
 • Modificarea continutului paginii principale, pentru o proportie optima de cuvinte cheie pe pagina
 • Inscriere site in motoarele Yahoo, Google, MSN pentru o indexare cat mai buna.
 • Generarea de sitemap, necesara motoarelor de cautare.
 • urmarirea cu resurse proprii a statisticilor generate de site.

Optimizare Avansata

 • Pe langa optimizarea standard, in pachetul avansat facem si o analiza minutioasa a link-urilor, modificandu-le astfel incat ele sa fie “seo friendly”
 • Modificarea continutului site-ului, in vederea atingerii unui raport cuvinte cheie / text optim pentru motoarele de cautare
 • Inscrierea site-ului in principalele directoare.

Contacteaza-ne acum !

SOLUȚII MAGAZINE ONLINE

Un Magazin Online este un site web care oferă vizitatorului posibilitatea de a naviga ușor prin produsele existente și de a plasa comenzi online. Produsele sunt prezentate organizat după criterii stabilite de administratorul site-ului, ierarhizate pe categorii, subcategorii, etc. Există mai multe filtre de căutare care fac mai rapidă găsirea unui anumit produs.

Puncte forte ale Magazinelor Online de Produse

 • rapiditatea execuției proiectului
 • design unic, personalizat în funcție de tema site-ului
 • pentru fiecare produs pot fi adăugate mai multe imagini și fișiere explicative
 • optimizare pentru motoarele de căutare (SEO)
 • promovare pe facebook
 • căutare avansată a produselor în site, cu ajutorul filtrelor de căutare
 • contor de trafic
 • număr nelimitat de produse existente pe site
 • întreținere ușoară a site-ului și a bazei de date cu produse, datorită interfeței securizate de administrare

Avantajele prezentării prodselor într-un magazin online

pentru utilizator, un catalog de produse online apare în felul următor:

 • structură ierarhizată pe categorii și subcategorii a produselor din catalog
 • căutare avansată a unui produs de pe site după diferite criterii cum ar fi: brand, mărime, preț
 • descriere amănunțită a fiecărui produs
 • secțiune de comentarii, utilă pentru crearea unei opinii online despre un anumit produs
 • formular de contact
 • ușurință în a cere mai multe informații despre un produs cum ar fi: culoare, stoc, mărime, discount
 • facilitatea de a trimite un link al produsului unui prieten care ar putea fi interesat de acel produs
 • posibilitatrea de a primi înștiințări cu ofertele promoționale existente pe site, prin modulul de newsletter al “magazinului online”

pentru administrator o soluție ecommerce are următoarele opțiuni:

 • administrarea conturilor: căutarea unui utilizator după numele de cont, nume, prenume, email
 • posibilitatea de a edita sau șterge contul
 • administrarea categoriilor: definirea categoriilor pe mai multe niveluri de ierarhizare
 • editarea categoriilor deja definite, inclusiv mutarea uneia și a tuturor subcategoriilor sale în altă categorie, dezactivarea ei printr-un singur click. În acest caz, categoria și toate subcategoriile sale nu sunt șterse, dar ele nu mai sunt vizibile în catalog
 • ștergerea definitivă a unei categorii și a subcategoriilor sale
 • definirea de atribute de tip “nume valoare” pentru o categorie, caracteristici care apar la toate produsele din acea categorie
 • Posibilitatea definirii de filtre de căutare pentru fiecare categorie în parte: administratorul site-ului alege filtrele dintre atributele existente pentru o categorie, iar apoi utilizatorul poate găsi un produs mai ușor, prin căutarea după unul sau mai multe filtre definite (Ex: atribut marcă: model: Dacia, Logan)
  Când utilizatorul merge la produsele de la categoria respectivă,
  el poate alege să afișeze doar produsele care au un anumit atribut ex: motor 1.4)
 • editarea produselor: căutarea după titlu, adăugarea, modificarea sau ștergerea unui produs;
 • un produs are în componență: mai multe imagini editate și fișiere care să ajute la descrierea mai amănunțită a produsului (manuale de utilizare, fișe tehnice,etc), mai multe criterii de selecție (culoare, preț, mărime, greutate, etc), un număr unic de identificare în baza de date, o categorie, atribut nou, promoție, cel mai vândut, raport calitate/preț, etc)
 • administrarea mesajelor în care se cer detalii suplimentare sau stocul unui anumit produs – indicator care arată dacă s-a trimis un răspuns la mesaj sau nu.
 • administrarea newsletter-ului: optiune de scriere a unor mesaje intr-o interfata de tip Word, previzualizarea mesajelor inainte de a fi trimise, salvarea lor, incarcarea mesajelor salvate, trimiterea lor către emailuri selectate din lista membrilor înscriși pe site.

Durată realizare site

Durata realizării unui proiect de acest fel este de aproximativ 14 zile de la data semnării contractului și a punerii la dipoziție a materialelor necesare realizării site-ului (poze, sigle firmă, fișiere cu detalii suplimentare de realizare a soluției ecommerce).

Contactează-ne acum !

Contact

Cu cine avem onoarea

Date despre proiect

Ce servicii te interesează ? Poți selecta unul sau mai multe servicii

WEB DESIGN BAIA MARE

 

Proiectul cel mai simplu de web design pe care îl oferim este un site de prezentare pentru firma
Dumneavoastră. Orizontul către internet vă este deschis cu o investiție minimă, într-un timp
foarte scurt.

Puncte forte ale unui site de prezentare

 • site simplu, cu un număr de 5-7 pagini
 • optimizare standard pentru motoarele de căutare (SEO)
 • design personalizat în funcție de tema site-ului web
 • logo atractiv
 • costuri mici de găzduire
 • formular de contact

Tehnologii folosite pentru un site de prezentare

 • PHP
 • HTML5
 • CSS3
 • JQuery

Durată realizare site

Crearea paginilor web durează în jur de 10 zile de la data semnării contractului de prestări servicii și de când intrăm în posesia textelor care doriți să apară pe site

Contactează-ne acum !

Servicii creare pagini web

CREARE PAGINI WEB

Realizam orice tip de site web, de la cele mai simple design-uri: pagini web de prezentare, pana la site-urile complexe: aplicatii e-commerce si CMS (content management system).

Creare pagini web

MAGAZINE ONLINE

Un magazin online este soluția perfectă pentru o firma care vrea să se extindă. Datorită avantajelor oferite de un magazin virtual, este varianta cea mai bună de a îți crește vânzările. Încă nu ești sigur dacă ai nevoie de un magazin online ? Vezi aici ce beneficii îți aduce.

Solutii magazine online

SEO – OPTIMIZARE PENTRU MOTOARELE DE CAUTARE

Pentru a obtine un loc cat mai bun in motoarele de cautare: Google, Yahoo, pentru anumite cuvinte cheie, este necesara optimizarea siteului. Vreau1Site te ajuta sa ajungi cat mai sus, prin pachetele de optimizare oferite.

Optimizare Web

GAZDUIRE WEB

Oferim diferite pachete de web hosting. Cu o gama variata in oferta, poti opta pentru cea mai buna solutie pentru tine, sau ne poti cere un sfat, iar noi vom alege pachetul care ti se potriveste, in functie de tipul de site ales.

Gazduire web

ONLINE MARKETING

La fel de importanta ca optimizarea, este promovarea web. Aceasta se face prin campanii originale de promovare online a site-ului prin canale multiple: e-mail marketing, social media şi blogging.

Marketing Online

ADMINISTRARE SITE

Când vine vorba de realizarea unui site, trebuie să se pună accent și pe administrarea paginii web. Site-ul este oglinda firmei tale pe internet și trebuie să fie impecabilă. Un pachet complet de web design trebuie să includă și administrarea și mentenanța website-ului.

Administrare și mentenanță

Platforme

Suntem specializați în lucrul cu următoarele platforme: Laravel, Magento, WordPress și Prestashop, și o vom alege pe cea care se potrivește cel mai bine cerințelor tale.

Consiliere Web

Acest serviciu ne ajută să înțelegem mai bine nevoile tale. Studiem afacerea ta, pentru a îți oferi cele mai bune sfaturi.

Print Design

Facem design de flyere, broșuri, cărți de vizită și orice material promoțional de care ai nevoie.

Home

Preturi

FĂ CEA MAI BUNĂ ALEGERE PENTRU SITEUL TĂU

Contactează-ne acum și hai sa discutăm ce tip de site web sau magazin online ți s-ar potrivi cel mai bine.

Din 2007 dezvoltăm proiecte de succes pe internet

Noi ne gândim, concepem, desenăm, implementăm, optimizăm,
testăm și lansăm proiecte de web design
pentru firme orientate spre succes.

SUCCESUL UNUI SITE ESTE DAT DE MAI MULTE ELEMENTE CARE TREBUIE SĂ SE ÎMBINE – DESIGN, SIMPLITATE ȘI CONȚINUT CLAR

Deoarece noi oferim aceste servicii, putem livra o soluție completă de web design.

Sliders

Welcome to Winsome

Winsome is the responsive multipurpose one-page theme. It can be used for business, corporate, portfolio, digital agency, landing page, product showcase, and all informative websites.

GAZDUIRE WEB

Site-ul tău are nevoie de o găzduire de încredere. Noi îți oferim cea mai bună soluție.

MAGAZINE ONLINE

Profita de posibilitatea de a vinde produsele tale si online, printr-un magazin specializat.

ONLINE MARKETING

La fel de importantă ca SEO, promovarea online te scoate în evidență și în fața competitorilor tăi.

CREARE PAGINI WEB

De la cele mai simple pagini web, până la aplicații complexe online

SEO

Pentru a fi cât de sus în rezultatele motoarelor de căutare, ai nevoie de servicii de Optimizare web

ADMINISTRARE SITE

Serviciu de administrare si mentenanta site.

Full Width Page

Lorem ipsum emphasised text dolor sit amet, strong text consectetur adipisicing elit, abbreviated text sed do eiusmod tempor acronym text incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut quoted text enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation link text ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute deleted text inserted text irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat code text cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Blockquote. Velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia

Cite author with link text, 2008

Header 1

Header 2

Header 3

Header 4

Header 5
Header 6

Extended paragraph. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

 1. Ordered list
 2. Item 2 Consectetur adipisicing elit
 3. Item 3 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor
  incididunt ut labore et dolore magna aliqua
 4. Item 4
 5. Item 5

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Header 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

 • Unordered list
 • Consectetur adipisicing elit
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt
  ut labore et dolore magna aliqua
 • Item
 • Item
 • Item

Morbi penatibus nullam elementum, erat sem volutpat pede mi, et nonummy dolor nibh porta. Maecenas turpis eu, dignissim integer ultricies anim orci. Fusce senectus etiam eros, massa ac ut sit. Proin dolor, ultrices mi sem, hendrerit rutrum mauris eleifend et. Vel lorem ac quam blandit facilisis praesent. Est enim amet amet purus, morbi eget nulla. Sem vitae lorem metus. Ad pulvinar blandit libero suscipit sit facilisi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Unde ne gasiti

If you have any questions about the services we offer, or you want to reach us for a project you have in mind, do not hesitate to contact us through the form below, or give us a call.

We would be happy to hear from you.