web design, servicii web despre firma vreau1site

Despre Vreau1Site
Trecut... Prezent... Viitor...

La inceput in 2007, Vreau1Site era o idee, un gand ca firma aceasta de web design ar putea face diferenta, si acum, dupa mai bine de 3 ani, acea idee s-a transformat in realitate.
Dar nu a fost usor sa ajungem aici. Ca in orice domeniu, daca vrei sa ai succes, trebuie sa faci sacrificii. Astfel ca au fost destule nopti in care am lucrat asiduu, deoarece termenele de executie la noi sunt sfinte.
In prezent, avem mai multe proiecte in derulare, pe care le vom pune la sectiunea de noutati de indata ce vor fi gata.
Pe viitor, suntem convinsi ca si peste 3 ani, in 2013 vom fi tot in mediul online, realizand pagini web pentru firmele ce vor sa atace aceasta piata in continua dezvoltare.

De ce sa alegi Vreau1Site ?

Cand alegi sa iti extinzi afacerea pe Internet, iti pui increderea intr-o firma de web design, care sa iti transforme ideea in realitate. Dar se intampla ca rezultatul sa nu fie ceea ce ai vrut tu si atunci investitia ta nu are efectul dorit.
Daca te intrebi de ce ai alege Vreau1Site din multitudinea de firme de web design care sunt deja pe piata atunci raspunsul ti-l da in primul rand portofoliul nostru. Experienta acumulata de-a lungul anilor in oferirea de servicii de calitate isi spune cuvantul la orice proiect de web design sau optimizare la care lucram si clientii nostri vad asta in rezultatul final.

Cariere Vreau1Site

Daca vrei sa lucrezi alaturi de o echipa de profesionisti, acum ai aceasta sansa. Afla mai multe detalii despre cum poti face cariera la noi.

Noutati web design

5 Februarie 2012
Sunt multe cafenele in Baia Mare, dar Friends & Coffee are de acum un site de prezentare demn de o cafenea cu stil. La realizarea acestui proiect de web design.
2 Februarie 2012
GradinitaWonderland.ro este un site de prezentare pentru o gradinita particulara din Baia Mare. Designul foloseste o multitudine de culori si imagini de unde iti poti da seama ca esti intr-un loc magic.
1 Septembrie 2010
firma web design pe facebook
Ne-am propus sa avem 5000 de prieteni pe FaceBook, deoarece aceasta e limita maxima admisa momentan. Intrati si adaugati-ne in lista voastra de prieteni.
27 Iulie 2010
firma web design pe twitter
De acum, ne gasiti si pe twitter. Intrati si vedeti ultimele mesaje ale firmei Vreau1Site pe twitter.
7 Mai 2010
Noul design al site-ului Vreau1Site
    ©Vreau1Site 2007-     Web Design| Despre Noi| Portofoliu| Servicii| Contact